testteam

This is the default page custom subtitle

Willem Aalders
Willem Aalders
Jobcoach / Ambulant begeleider

“Ik ben Willem, Ambulant begeleider bij ZVTwente. Binnen ZVTwente begeleid in mensen in de dagelijkse gang van zaken. Ik zou mijzelf omschrijven als iemand waarop je kunt bouwen. Daarnaast om gezamenlijk jou doelen te behalen. ”

Olaf Jansen
Assistent activiteiten begeleider

Nog invullen.

Nicole Velthuizen
Nicole Velthuizen
Mede eigenaar / oprichter

“Ik ben Nicole en mede-eigenaar van ZVTwente. Binnen ZVTwente draag ik zorg voor de sociale contacten, persoonlijke voortgang en contact met de Gemeente . Ik zou mijzelf omschrijven als laagdrempelig, recht door zee en iemand die altijd voor je klaarstaat.”

Nick Janssen
Nick Janssen
Mede eigenaar / oprichter

“Ik ben Nick, mede-eigenaar van ZVTwente. Binnen ZVTwente zorg ik ervoor dat iedereen lekker op zijn plek zit en kun je bij mij terecht voor vragen. Ik zou mijzelf omschrijven als praktisch ingesteld, laagdrempelig en iemand die mensen graag iets leert.”

Jorrit Olsman
Assistent activiteiten begeleider

Nog invullen.

Heleen Berkhof
Heleen Berkhof
Activiteiten begeleider

Nog invullen.

Gerry Lubbers
Gerry Lubbers
Administratief medewerker

“Ik ben Gerry, administratief medewerker bij ZVTwente. Binnen ZVTwente kun je bij mij terecht voor vragen over reiskosten, presentie of een gezellig kopje koffie. Ik zou mijzelf omschrijven als vrolijk, behulpzaam en iemand die plezier heeft in haar werk.”

Arnolda Posthuma
Administratief medewerker

“Ik ben Arnolda, Ambulant begeleider bij ZVTwente. Binnen ZVTwente ben ik er om jou in je dagelijkse leven te ondersteunen. Ik zou mijzelf omschrijven als iemand die al jarenlange ervaring heeft binnen de zorg en mensen graag ondersteund om zo goed verder te kunnen in het leven.”

Benieuwd wat ZVTwente voor jou kan betekenen?

Klik gerust hieronder om contact met ons op te nemen.

Neem contact op