Begeleid werken Enschede

Aan de slag binnen jouw interesses? Wij helpen je graag verder!

Ook begeleid werken in Enschede?

Begeleid werken bij ZVTwente betekent dat wij kijken naar waar jij goed in bent en waar jij gelukkig van wordt. Door middel van de persoonlijke begeleiding vangen wij de zwakkere kanten op en helpen we je te groeien. Met deze aanpak proberen wij de mensen te plaatsen bij werk dat bij hen past en dat zij leuk vinden.

Wanneer je begeleid wilt werken in Enschede, kan ZVTwente jou daarin ondersteunen. ZVTwente is gevestigd in Enschede en biedt binnen deze regio begeleid werken aan. ZVTwente zal met jou aan de slag gaan om te kijken welke werkrichting bij jou past en zal hierin bemiddelen. Wij kiezen er juist voor om naar de sterke kanten van iemand te kijken, en door een stuk begeleiding toe te passen, iemands zwakkere kanten op te vangen en de persoon helpen te groeien. Wanneer je voor ZVTwente kiest, word je geplaatst binnen één van onze projecten. Binnen onze projecten zijn meerdere mensen die begeleid werken en begeleid worden in een gewenste werkrichting. Je werkt altijd in groepsverband, dit werkt vaak op sociaal gebied ook bevorderend.

Wil jij werken binnen de regio Enschede?

Neem dan contact op met ZVTwente, dan gaan wij gezamenlijk rond de tafel voor een volledig vrijblijvend gesprek. In dit gesprek kijken wij naar jouw sterke en minder sterke kanten. Daarnaast geven wij aan wat wij voor jou zouden kunnen betekenen. Bij dit gesprek mag je alleen komen, maar je mag natuurlijk ook iemand, zoals jouw begeleider of ouders, meenemen. Het gaat er natuurlijk om dat wij een goed beeld kunnen vormen van jou, en dat jij een goed en eerlijk beeld krijgt van wat wij jou als ZVTwente kunnen bieden. Tijdens een gesprek wordt er altijd veel informatie gegeven.

ZVTwente is jouw specialist in werken in Enschede

ZVTwente staat voor Zorg Visie Twente. ZVTwente is gevestigd in Enschede, maar actief door heel Twente. Door onze jarenlange ervaring en ons netwerk dat wij door de jaren heen hebben opgebouwd, weten wij vaak een werkplek te vinden die aansluit binnen de interesses van de cliënt. Doordat ZVTWente over verschillende projecten beschikt, is het ook mogelijk te onderzoeken waar jouw interesses liggen en welke kant je uiteindelijk op wilt. Projecten waarover wij beschikken zijn o.a. binnen de ICT-branche. Binnen dit project kan je ervaring opdoen op het gebied van design, websites, webshops en het schrijven van teksten. Ook wanneer je liever met je handen werkt, werken wij samen met een sportclub in Enschede. Ook hier kan je ervaring opdoen en je arbeidsritme opbouwen. Doordat je altijd in groepsverband werkt, zal je ook werken aan je sociale vaardigheden. Kortom, wil je begeleid werken in Enschede, dan kan ZVTwente jou hierin zeker ondersteunen.

Wanneer jij zover bent dat begeleid werken niet meer nodig is, kunnen wij binnen ons re-integratiebureau RVTwente kijken welke mogelijkheden er zijn in de richting van re-integratie. Re-integratie gaat altijd op voorhand in overleg met jouw begeleider en het UWV. Het UWV zal intern bekijken welke mogelijkheden er wel of niet zijn om een re-integratietraject te volgen.

Dus lijkt jou dit ook wat? Kies dan voor begeleid werken bij ZVTwente in Enschede.

RVTwente staat voor:

  • Laagdrempelig

  • Oplossingsgericht

  • Denken in mogelijkheden

  • Maatwerk

Neem hieronder contact met ons op.