Maatwerk in de praktijk

Met je talenten aan het werk.

Maatwerk in de praktijk

Maatwerk in de praktijk

RVT Maatwerk 750-422

Maatwerk in de praktijk?

Wil je graag werken, maar heb je een afstand tot de arbeidsmarkt? En wil je die afstand graag verkleinen? Heb je verschillende computervaardigheden, zoals het schrijven van teksten, grafisch ontwerpen of websites bouwen? Of heb je andere talenten die je graag zou gebruiken in een toekomstige baan?

Misschien is RVTwente dan iets voor jou. Wij kijken graag samen met jou naar welke mogelijkheden en wensen jij hebt, hoe je die het best kunt ontwikkelen en hoe je daarin een baan kunt vinden. Bij RVTwente wordt een traject altijd afgestemd op wat het beste bij jou past. Wij leveren maatwerk, meteen in de praktijk!

Met je talenten aan het werk.

Zou je graag de talenten die je hebt willen benutten terwijl je op zoek bent naar een baan? Bij RVTwente kan dat. Wij bieden jou de mogelijkheid om in jouw eigen tempo werkgerelateerde opdrachten uit te voeren en je zo te ontwikkelen in de richting van de betaalde baan die je graag wilt.
Zou je graag meer willen weten? Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.