Maatwerk re-integratie binnen RVTwente

Door een interne begeleider begeleid en gecoacht.

Maatwerk re-integratie RVTwente

Maatwerk re-integratie RVTwente

Wil jij passend werk?

Heb jij een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan kan RVTwente jou helpen. Wij kunnen, als jij door ziekte of handicap niet meer bij jouw huidige werkgever kan blijven, jou in overleg met UWV of gemeenten een re-integratietraject aanbieden. Wij begeleiden je naar passend werk door je werkzaamheden aan te bieden die aansluiten op jouw mogelijkheden, kwaliteiten en interesses. Hierbij krijg je begeleiding op maat aangeboden. Wat kun je, wat zijn je talenten, welke ondersteuning heb je nodig? Dit is voor iedereen anders, want ieder heeft zijn eigen talenten, ervaringen en behoefte aan support.

Wat kunt u verwachten van de begeleiding

We kijken naar jou als persoon, naar wat bij jou past. Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij er voor zorgen dat jij zo snel mogelijk weer aan de slag kunt in een voor jou passende werkomgeving. Tevens word je door een interne begeleider begeleid en gecoacht, zodat jij meer inzicht krijgt in je mogelijkheden en je werkhouding. Je kunt bijvoorbeeld leren organiseren en hoe je structuur kunt aanbrengen in je werkzaamheden. Ook kun je leren hoe je op een goede manier omgaat met collega’s en leidinggevenden. Bij RVTwente verricht je werkzaamheden richting ICT, zoals het bouwen van een website, het schrijven van web-teksten of het maken van webshops. RVTwente onderscheidt zich door het bieden van maatwerk. Het heeft zich gespecialiseerd in de ICT-branche, zodat je gericht binnen komt.

Het verdere verloop van de re-integratie

Door middel van onze persoonlijke aanpak brengen wij in kaart wat jouw kwaliteiten zijn en wat jij nodig hebt om optimaal te functioneren. RVTwente biedt je een re-integratietraject op maat, met als belangrijkste doel jou aan een baan helpen waar jij echt op je plek bent. Zodat je niet alleen een baan vindt, maar die ook kan behouden. Als je kwaliteiten in een ander werkgebied liggen kunnen wij er voor kiezen een extern bedrijf in te schakelen. Uiteraard altijd in overleg met jou. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bij RVTwente is een vrijblijvend gesprek altijd mogelijk.