PGB begeleiding Enschede

Aan de slag binnen jouw interesses? Wij helpen je graag verder!

Persoonlijke begeleiding in Enschede

ZVTwente, ook bekend als Zorg Visie Twente, biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt persoonlijke begeleiding aan in de opstap naar werk. Dat betekent dat wij samen met jou gaan kijken naar wat jij kunt en wilt doen. En gezamenlijk met jou gaan we dan kijken of we een geschikte plek kunnen vinden waar jij je ontwikkeling, zowel op persoonlijk als op werkgerelateerd vlak, kan laten plaatsvinden. Zo gaan wij samen op zoek naar een geschikte organisatie die bij jou als persoon past. Wij hebben een uitgebreid netwerk met organisaties die persoonlijke begeleiding op het persoonlijke vlak aanbieden.

Dagbesteding en persoonlijke begeleiding

Bij persoonlijke begeleiding kan een stuk dagbesteding ontzettend veel nut hebben. Het is voor de meeste mensen erg belangrijk om de dagen te vullen. Want de hele dag thuis zitten is echt geen pretje. Om die reden biedt ZVTwente jou de mogelijkheid om te onderzoeken welk werk bij jou zou passen. Wij kijken naar jouw mogelijkheden en wensen, en gaan gezamenlijk met jou aan het werk. Wanneer jij dagbesteding van ZVTwente krijgt, dan zal je altijd aan arbeidsgerelateerde dagbesteding doen. Je neemt dan deel aan een arbeidsproces, echter zonder de druk en stress die daar normaliter bij kan komen kijken.

Mocht je meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.

PGB begeleiding Enschede

Met een PGB-budget kan je zorg inkopen bij RVTwente om jou te helpen met dagbesteding, zorg of het re-integreren op de arbeidsmarkt. Wij helpen jou bij RVTwente met je hulpvraag en dagbesteding naar wens.

Kom voor vragen gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Begeleiding in Enschede via ZVTwente

Dat je een beperking of aandoening hebt betekent niet dat er voor jou geen werk te vinden is. In Nederland zijn er verschillende regelingen getroffen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen met het vinden van een passende baan. Dit kan mede met behulp van PGB begeleiding in Enschede bij ZVTwente, ”Zorg Visie Twente”. Als je een PGB hebt, dan kan dit gebruikt worden om voor jou begeleiding in te kopen. Dat je dan wel de begeleiding krijgt die erop gericht is om invulling te geven aan jouw hulpvraag is vanzelfsprekend erg belangrijk.

Het is zaak om op de juiste wijze gebruik te maken van je PGB, zodat PGB begeleiding in Enschede de ondersteuning biedt die jij nodig hebt.

Als je op zoek bent naar PGB begeleiding in Enschede en je doelstelling is om een zinvolle dagbesteding te vinden, dan wil je begeleiding die erop gericht is om je te ondersteunen in alle gebieden die van belang zijn. Een eventueel vervolgtraject richting betaald werk zal via RVTwente ”Re-integratie Visie Twente” worden opgepakt.

Welke invulling wil jij met je PGB in Enschede?

ZVTwente is een zorgverleningsinstantie die zich in het bijzonder richt op het verlenen van begeleiding aan mensen die op zoek zijn naar dagbesteding. Wij verzorgen PGB begeleiding in Enschede en omstreken die zo is ingericht dat we je op het werk of de dagbesteding de handvatten geven die je nodig hebt, rekening houdend met je thuissituatie.

PGB begeleiding in Enschede en omstreken wordt door ons zo opgevat dat deze gericht is op je werk, dagelijkse activiteiten maar ook je thuissituatie. Tenslotte, als er problemen zijn in je privéleven, dan is de kans zeer groot dat ook je werk hieronder gaat lijden.

Daarom geven wij PGB begeleiding in Enschede die op deze beide gebieden is gericht.

Begeleiding in Enschede, hoe gaat dat in zijn werk?

Gevestigd in Enschede kunnen wij PGB begeleiding geven in de gehele regio Twente. Deze uitvalsbasis geeft ons eenvoudig toegang tot een zeer breed netwerk aan allerlei instanties en organisaties die van belang kunnen zijn voor jouw PGB begeleiding. Hier merk jij niet veel van, althans niet direct. Bij ons heb je een vaste begeleider die zich bekommert over jouw welzijn.

De PGB begeleiding in Enschede die je via ons krijgt vanuit je PGB is er op gericht om je zoveel mogelijk te helpen met zo min mogelijk poespas.

Voor jou betekent dit dat de begeleiding die je inkoopt met je PGB bij ZVTwente zo is ingericht dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt, afgestemd op jouw wensen en hulpvragen.

De PGB begeleiding die er is waar je hem nodig hebt

ZVTwente zal je begeleiden waar je het nodig hebt. Dit kan betekenen dat je wordt ondersteund op de werkvloer of dagelijkse activiteiten, maar ook thuis kunnen we je waar nodig de hulp geven die je nodig hebt. Dit in samenwerking met andere zorginstanties.

Woon je in de omgeving van Enschede of in de regio Twente en zoek je PGB begeleiding, kijk dan op onze website wat we voor je kunnen doen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Nicole Velthuizen 06 254 013 89 – Nick Janssen  06 162 593 92

RVTwente staat voor:

  • Laagdrempelig

  • Oplossingsgericht

  • Denken in mogelijkheden

  • Maatwerk

Neem hieronder contact met ons op.